Beste badmintonvrienden,

Als club hebben wij niet enkel een sportieve, maar zeker ook een maatschappelijke functie te vervullen.
Wij als bestuur willen daarom graag dat Smash B.C. een plek is waar onze leden zichzelf mogen zijn en zich thuis voelen.

Dit betekent dat er in onze club geen sprake kan zijn van het discrimineren op geaardheid, geslacht, afkomst en nationaliteit.
Verder is er ook voor pesten en het bewust uitsluiten van leden geen plaats in onze club.

Mocht u als lid toch een van bovenstaande zaken ervaren kunt u altijd iemand van het bestuur raadplegen,
is dit voor u een brug te ver kunt u ons vertrouwenspersoon (Erik Hertling) contacteren zodat er op een neutrale plek een gesprek kan plaatsvinden en er geprobeerd gaat worden deze problemen uit de wereld te helpen.

Het lid geeft aan de vereniging de toelating om in het kader van de activiteiten van de vereniging afbeeldingen van hem/haar te maken alsook om die afbeeldingen te gebruiken ter promotie van de activiteiten van de vereniging. Het lid heeft evenwel het recht om indien er gewichtige redenen voorhanden zijn, deze toestemming op elk moment in te trekken. Eventuele schade die de intrekking voor de vereniging tot gevolg heeft, zal door het lid worden vergoed.

Wij zijn er als bestuur op dit moment trots op dat mensen over het algemeen lid blijven van onze club, dit betekent dat deze mensen zich hier thuis voelen wat zeker een compliment is naar onze leden.

Algemeen

*Bij wachtenden, gelieve geen enkelspel te spelen en het dubbelspel naar één set van 21 punten te spelen.
*Aarzel niet om wachtenden te vragen om samen een spel te starten.
*Gelieve bij het verlaten van het veld, andere spelers niet te hinderen.

-Ekeren

*Bij de aanvang en bij het einde van de trainingsavonden staan we zelf in voor het opstellen en afbreken van de netten en palen. Deze moeten op de voorbestemde karren in de berging teruggeplaatst worden. Alvast bedankt voor jullie bereidwillige medewerking.

-Hoevenen

*Op het einde van de trainingsavond staan we zelf in voor het afbreken van de netten en palen. Ook hier is een kar aanwezig om alles netjes op te bergen. Alvast bedankt.
*Gelieve de gebruikte shuttles terug in de kokers te steken, als er geen kandidaat spelers meer zijn om het terrein nog in te nemen.

Het Smash bestuur: Chris, Diane, Erik, Igor, Michel en Yves