De jeugdtrainingen die worden gegeven vanuit de club zijn op maandag en donderdag, telkens van 19u-20u.

sdsdsdsds

We werken met twee groepen: op maandagen in Ekeren de groep 6-12 jaar, op donderdagen in Hoevenen de groep 13-18 jaar.

sdsdsdsds

We beschouwen deze trainingen als opstap en vermits badminton niet stopt op 18 jaar, moedigen we alle jongeren van 13 jaar of ouder aan om na te blijven op donderdag om mee in te pikken met de volwassenen (vanaf 20u). Zo kan je wat je leert omzetten in regulier vrij spel en sneller vorderingen maken. Hiervoor hoeft niets te worden bijbetaald, deze mogelijkheid zit inbegrepen in het lidgeld.

sdsdsdsds

De start van de trainingen is steeds de eerste maandag en donderdag van september. Voor 2023 dus op donderdag 4 september en op maandag 7 september.

sdsdsdsds

Naast de trainingen die we via de club aanbieden, is er ook een mogelijkheid om, al dan niet bijkomstig, pba-trainingen te volgen. Hiervoor moet je echter worden geselecteerd en is doorgaans weggelegd voor de talentvolle jeugdspelers die blijken uit te blinken in badminton. Hoe jonger de jeugdspeler, hoe groter de kans op een eventuele selectie. Dit circuit betreft een externe organisatie en staat los van het engagement voor de club. Indien onze trainers in huis talent opmerken, kan dit worden meegedeeld aan de ouders.

sdsdsdsds

De pba jeugdtornooien zijn niet representatief voor een uitsluitend hoog niveau. Deze initiatieven zijn laagdrempelig en je komt er alle spelniveau’s tegen.
Alle info vind je op hun website of je kan een mailtje sturen naar Igor Stuyver.