Jeugd activiteiten

Club jeugdtornooi +13jaar

Tijdens het seizoen zullen de trainers een jeugdtornooi organiseren en dit voor de +13 jarigen op donderdag. Info volgt nog. 

Speelavonden voor mama’s & papa’s

Op enkele donderdagen in april worden de mama’s en papa’s verwacht om een pluimpje te komen slaan met hun zoon of dochter, dit van 19.00u – 20.00u. in zaal Attenhoven te Hoevenen.

Op maandag 4,11,18 en 25 juni’18 worden de mama’s en papa’s verwacht om een pluimpje te komen slaan met hun zoon of dochter, en dit van 19.00u – 20.00u in ’t Venneke te Ekeren.

 

Voor de enthousiastelingen:

Om onze jeugdspelers de gelegenheid te geven zich te meten met spelers van andere clubs zijn er bijkomend twee aparte circuits voorzien waarvan de jeugdspelers vrijblijvend gebruik van kunnen maken:

 1. 5-clubs jeugdcircuit:Vriendschappelijke tornooien tussen 5 Antwerpse clubs: Bacss – Sint-Job – Brasschaat – Smash – Linkeroever. Iedere club organiseert een tornooi. De deelname is gratis en er wordt alleen enkelspel gespeeld zowel voor jongens als voor meisjes.Enkele belangrijke datums:
  • Zon 8 okt: Smash 13-17u
  • Zon 5 nov: Linkeroever 13-17u
  • Zon 14 jan: Sint-Job 13-17u
  • Zat 17 feb: Brasschaat 9-13u
  • Zon 24 mrt: Bacss 9-13u = finale met bekeruitkering
 2. pba circuit:Het PBA jeugdcircuit is bedoeld om op een laagdrempelige manier aan beginnende spelers en speelsters de mogelijkheid te geven om zich te meten met hun leeftijds- en niveaugenoten.  Het kan een mogelijke opstap betekenen naar andere vormen van competitie, zoals de jeugdtornooien en de PBA jeugdcompetitie. Dit circuit is idealiter enigszins voor de betere spelers die een talent en gevoeligheid hebben voor sport.Meer details vind je op de website van de PBA. De link kan je tevens terugvinden op onze website.